Bybit Card

Bybit is al sinds 2018 actief binnen de cryptowereld en heeft sindsdien een indrukwekkend aanbod aan diensten opgebouwd. Een van de recente toevoegingen is de Bybit Card, een handige betaalpas waarmee je je cryptovaluta direct kunt gebruiken voor dagelijkse uitgaven.

Met de Bybit Card kunnen gebruikers wereldwijd aankopen doen bij miljoenen locaties die Mastercard accepteren, en dat terwijl je profiteert van diverse voordelen zoals lage kosten en beloningsprogramma’s.

Kosten
  • Uitgiftekosten: Gratis voor de virtuele kaart, €10 voor de fysieke kaart
  • Jaarlijkse kosten: Geen
  • Crypto-conversiekosten: 0,9%
  • Geldautomaatkosten: Gratis tot €100 per maand
Ondersteunde cryptomunten
  • Bitcoin (BTC)
  • Ethereum (ETH)
  • Ripple (XRP)
  • USD Tether (USDT)
  • USD Coin (USDC)
  • Toncoin (TON)
  • Binance Coin (BNB)
Cashback

10% Cashback en meer dan €600 aan beloningen!

Voordelen

Nadelen

Hoe vraag je een Bybit Card aan?

  1. Maak een Bybit-account aan en log in.
  2. Klik op de Bybit Card-aanvraagknop en doorloop de verificatiestappen (KYC Level 2).
  3. Vul je persoonlijke gegevens in en upload je adresbewijs.
  4. Nadat je verificatie is goedgekeurd, kun je de virtuele kaart direct gebruiken.
  5. De fysieke kaart wordt binnen 3 werkdagen verstuurd.

Bybit Card activeren

De virtuele Bybit Card is direct beschikbaar voor gebruik nadat je aanvraag is goedgekeurd. Dit betekent dat je meteen aankopen kunt doen met je digitale kaart, zelfs voordat je de fysieke kaart in handen hebt. Voor de fysieke kaart is er echter een extra stap nodig. Zodra je de fysieke Bybit Card hebt ontvangen, kun je deze activeren via het Bybit Card-dashboard. Je voert simpelweg de laatste vier cijfers van de kaart in, en daarna wordt je kaart volledig geactiveerd. Na de activatie krijg je toegang tot alle functionaliteiten, inclusief de pincode die je nodig hebt voor geldopnames bij geldautomaten. Het dashboard biedt ook opties om je kaartinstellingen te beheren, zoals limieten instellen en je transacties bijhouden.

Betalen met de Bybit Card

Met de Bybit Card kun je wereldwijd aankopen doen bij miljoenen locaties die Mastercard accepteren, of het nu gaat om fysieke winkels, restaurants, of online winkels. Een groot voordeel van de Bybit Card is dat je niet beperkt bent tot fiatvaluta; je kunt namelijk ook direct betalen met cryptomunten. Bij elke transactie wordt het saldo in je Bybit Financieringsaccount automatisch gebruikt om de betaling te voltooien. Als er onvoldoende fiat in je account staat, wordt je crypto automatisch omgezet naar fiat tegen de marktprijs. Dit maakt de Bybit Card een veelzijdig betaalmiddel, ideaal voor zowel dagelijkse kleine aankopen als grotere uitgaven, waarbij je flexibel kunt schakelen tussen fiat en crypto.

Geld opnemen

Net zoals je gewend bent van traditionele betaalpassen, kun je met de Bybit Card ook contant geld opnemen bij geldautomaten wereldwijd. Er geldt een limiet van €100 per maand waarbij je geen kosten betaalt voor opnames. Na het overschrijden van deze limiet, wordt er een vergoeding van 2% in rekening gebracht. Deze kosten zijn marktconform en gelden voor alle locaties die Mastercard ondersteunen. De wisselkoers en eventuele conversiekosten voor het omzetten van crypto naar fiat zijn transparant weergegeven in je account, zodat je altijd weet wat je betaalt.

Bybit's toewijding aan veiligheid en compliance

Bybit is sterk toegewijd aan veiligheid en compliance, en zet zich in voor de bescherming van zijn gebruikers door middel van geavanceerde beveiligingsoplossingen en samenwerking met internationale regelgevers. Het platform maakt gebruik van een drievoudige beveiligingslaag waarbij gebruikersfondsen veilig worden opgeslagen in cold wallets, ondersteund door multi-signature en real-time monitoring. Bybit waarborgt privacy door gegevens te versleutelen en biedt strikte toegangscontroles. Met initiatieven zoals Proof of Reserves, KYC-procedures en een bug bounty-programma met Hackerone, streeft Bybit naar maximale transparantie en veiligheid voor zijn gebruikers, zowel institutioneel als particulier.

Beloningsprogramma en voordelen

Bybit biedt een uitgebreid loyaliteitsprogramma waarmee gebruikers exclusieve beloningen kunnen verdienen. Hoe vaker je de Bybit Card gebruikt, hoe meer loyaliteitspunten je verzamelt. Deze punten kunnen worden ingewisseld voor verschillende aanbiedingen, kortingen, en extra voordelen bij Bybit’s partners. Daarnaast ontvang je cashback op je aankopen, en je kunt profiteren van speciale acties en promoties die alleen toegankelijk zijn voor kaarthouders. Dit maakt de Bybit Card niet alleen een praktisch betaalmiddel, maar ook een manier om extra waarde te halen uit je dagelijkse uitgaven.

Bybit VIP-programma

Als VIP-lid van Bybit krijg je toegang tot exclusieve voordelen die je handelservaring aanzienlijk kunnen verbeteren. Zo geniet je van VIP-exclusieve producten, lagere handelskosten en rentepercentages, evenals hogere API- en opnamelimieten. Het VIP-programma biedt ook andere unieke voordelen die enkel voorbehouden zijn aan VIP’s. Om VIP te worden, moet je voldoen aan bepaalde criteria, zoals een minimaal totaal vermogen op je account of een bepaald handelsvolume binnen 30 dagen.

Je handelsvolume en totale vermogen worden dagelijks om 07:00 UTC bijgewerkt, en zodra je een nieuw VIP-niveau hebt bereikt, worden de voordelen onmiddellijk toegepast. Mocht je niet langer aan de VIP-vereisten voldoen, krijg je een respijtperiode van 14 dagen waarin je nog steeds gebruik kunt maken van alle VIP-voordelen. Na deze periode verlies je de VIP-status, tenzij je weer aan de vereisten voldoet.

Referralprogramma van Bybit

Het referralprogramma van Bybit (powered by SATOS) biedt zowel jou als je vrienden de mogelijkheid om exclusieve beloningen te verdienen door hen uit te nodigen om zich aan te melden en deel te nemen aan specifieke taken. Je kunt tot 1.710 USDT verdienen wanneer jouw verwijzingen deze taken voltooien, zoals het storten van $100 of meer, handelen met een bepaald volume, deelnemen aan copy trading, of het aanvragen van een Bybit Card. Bovendien kun je tot 30% commissie verdienen wanneer je verwijzingen transacties voltooien. Het programma is een doorlopend initiatief, zonder officiële einddatum, en biedt verschillende beloningsopties, afhankelijk van de activiteiten van je verwijzingen.

Crypto en handel: Een snelstartgids van één minuut

Als je nieuw bent in de wereld van cryptohandel, biedt Bybit een handige snelstartgids om je op weg te helpen. In slechts 60 seconden leer je de basisprincipes van cryptohandel, zoals hoe je een account aanmaakt, cryptomunten koopt, en begint met handelen op het platform. Via een reeks korte en duidelijke video’s neemt Bybit je stap voor stap mee door de belangrijkste functies van het platform. Deze video’s zijn ideaal voor beginners die snel aan de slag willen, zonder in complexe technische details te duiken. Daarnaast biedt Bybit extra ondersteuning in de vorm van tutorials en tips voor effectief handelen, waardoor je binnen no-time vertrouwen krijgt in je handelsbeslissingen.

Andere kaarten

Momenteel zijn er twee crypto cards beschikbaar

Meld je via onderstaande link aan bij de exchange en vraag je crypto card aan!