[ccw_coin_name] ([ccw_coin_symbol])

[ccw_coin_name] koersverwachting [ccw_coin_symbol]

[ccw_current_price]
24u laagste koers
[ccw_low24h]
24u hoogste koers
[ccw_high24h]

Momenteel staat de koers van Ethereum Classic op [cww_current_price]. Om een beeld te krijgen of dat hoog of laag is ten opzichte van het verleden kijken we naar de laagste en hoogste koers ooit gemeten. Die zijn voor Ethereum Classic $0,62 en $167,09. Het verschil tussen deze twee waardes brengt de prijsschommeling goed in beeld. Net zoals bij alle andere cryptocurrencies, ligt de prijsvolatiliteit relatief gezien erg hoog ten opzichte van traditionele markten. Hierdoor is het in de cryptowereld extra lastig om een goede ETC prognose te maken.

Hoe kun je een goede Ethereum Classic koersverwachting maken? Bij cryptocreditcard.nl duiken we samen de wereld van Ethereum Classic in om hier een antwoord op te vinden. Heb je al kennis op dit gebied en wil je direct Ethereum Classic (ETC) kopen? Dat kan bij Bitvavo of Coinmerce!

Koop [ccw_coin_name] hier

5/5

Market Cap

$2.975.205.123

Market Cap positie

27

24 uur volume

$195.850.295

Volume / Market Cap

$195.850.295

Circulating Supply

139.209.236

Max 210.700.000
Total 210.700.000

[ccw_coin_name] koersgrafiek

[ccw_coin_name] staking

Ethereum Classic heeft al een erg mooi resultaat laten zien. Maar kan dit nog verder stijgen? Wat zijn de Ethereum Classic koers verwachtingen op korte termijn en wat is de ETC verwachting voor de langere termijn? Wij updaten deze pagina regelmatig zodat jij op de hoogte bent van het laatste Ethereum Classic nieuws en de koersprognose op de korte termijn.

[ccw_coin_name] details

Start Date

2015-07-30

Afkorting crypto Ethereum Classic

ETC

Type coin

smart contract platform

ETC/BTC ratio

$21,38(ETC)/$23.051,00(BTC)

Actuele [ccw_coin_name] koers

Koers veranderingen [ccw_coin_symbol]

ETC koers afgelopen 24 uur

daling van 2,29%

Koers afgelopen 7 dagen

daling van 6,29%

Koers afgelopen 30 dagen

stijging van 36,04%

Koers afgelopen 365 dagen

daling van 14,85%

Ethereum Classic prijs

$21,38

Market cap rank

$1.01

Circulating supply

ccw_circulating_supply]

Trading volume 24h

$195.850.295

Market cap dominance

0,28%

[ccw_coin_name] ([ccw_coin_symbol]) voorspelling

Voordat je daadwerkelijk Ethereum Classic koopt, kijk dan altijd naar de Ethereum Classic prognose. Als de koersverwachting van ETC daalt, moet je je afvragen of dat het juiste moment is om ETC te kopen. Je wil voorkomen dat je Ethereum Classic koopt en vervolgens de waarde ervan sterk daalt, al is dit natuurlijk nooit helemaal uit te sluiten. Wat kun je allemaal doen om een zo goed mogelijke  Ethereum Classic prognose te maken?

  • Allereerst kijk je naar de huidige koers en naar laagste en hoogste koers die Ethereum Classic heeft gekend. De huidige koers van ETC is $21,38. De laagste en hoogste koers zijn $0,62 en $167,09. Hierdoor kun je zien waar ETC ten opzichte van het verleden staat. 
  • Daarna doe je hetzelfde voor de waarde van de afgelopen 24 uur ($21,11 – $22,05) en het afgelopen jaar (Onbekend – Onbekend). Dat geeft je een idee wat de meer recentelijke condities van de cryptomunt is. 
  • Als laatste is het goed om de marktwaarde te weten. De marktwaarde van ETC is $2.975.205.123. Dit geeft de totale waarde van alle Ethereum Classic munten bij elkaar aan die nu op de markt zijn. 

Aan de hand daarvan bepaal je jouw eigen strategie. Staat de koers hoog ten opzichte van het verleden? Dan is de koers waarschijnlijk stijgende en kun je de verwachting hebben dat de koers blijft stijgen. Misschien is dat daarom voor jou persoonlijk een goed moment om in te stappen. Maar het kan ook zijn dat je de koers van Ethereum Classic liever laag hebt staan onder het mom van: de koers is nu laag dus is het goedkoper om nu in te stappen en verwachtende (en hopende) dat de koers stijgt.

Vind je de koers gunstig en besluit je om de Ethereum Classic munt te kopen? Kijk dan ook nog naar enkele andere zaken. Wat zeggen andere experts aan over de Ethereum Classic koersverwachting? Het is nuttig om meerdere ETC prognoses te lezen van verschillende experts die hun kennis delen. Deze experts besteden vaak veel tijd aan het analyseren van Ethereum Classic data om zo hun Ethereum Classic verwachting met geïnteresseerde investeerders te delen. Houdt er wel rekening mee dat als experts voorspellingen doen, er dan soms ook andere belangen mee kunnen spelen. Soms willen de experts dat je Ethereum Classic juist wel of niet gaat kopen, omdat het voor hen gunstigers wordt om Ethereum Classic wel of niet te verkopen. 

Kijk naast de prognoses ook naar het laatste Ethereum Classic nieuws. De media kan een ontzettend belangrijke factor zijn voor de ETC koersverwachting. Het is in het verleden al voorgekomen dat een bepaalde gebeurtenis of simpele tweet grote invloed heeft gehad op de waarde van een cryptomunt. 

Wat is de [ccw_coin_name] koersverwachting voor de komende jaren?

Je kunt in 2023 geld verdienen door Ethereum Classic  op het juiste moment te kopen of te verkopen. Het is belangrijk om aandacht te besteden aan de voorspelling van de Ethereum Classic  prijs om deze op het juiste moment te voltooien. Daarbij wil je natuurlijk weten wat de Ethereum Classic prijs gaat doen. Helaas is dit van tevoren nooit met zekerheid te voorspellen.

De waarde van Ethereum Classic is altijd onderhevig aan sterke stijgingen en dalingen. Cryptocurrency’s zijn gevoelig voor volatiliteit. Dit betekent niet dat het kopen of verkopen van Ethereum Classic een slechte beslissing is, maar investeren in crypto is nu eenmaal risicovol. Het blijft altijd de vraag: is het nu tijd om Ethereum Classic te kopen of te verkopen?

Hieronder blikken we vooruit naar de ETC verwachting 2023, ETC verwachting 2025, en ETC verwachting 2030.

Ethereum Classic koersverwachting 2023 – Prijsverwachting

Een gouden regel bij koersverwachtingen van crypto is hoe verder je in de toekomst kijkt, hoe onzekerder de prognose bepaling wordt. Het jaar 2023 is natuurlijk het jaar dat het dichtst bij staat. Wat is de verwachte prijs van  Ethereum Classic in 2023? Gaat Ethereum Classic stijgen? 

Een solide voorspelling doen voor  Ethereum Classic kan een uitdaging zijn gezien de grillige aard van de huidige cryptocurrency markt. Je kunt de prijs van Ethereum Classic in 2023 voorspellen met gegevens van de munt. Het actuele Ethereum Classic nieuws speelt een belangrijke rol voor de Ethereum Classic koersverwachting. Bekijk altijd meerdere betrouwbare bronnen en vertrouw niet zomaar op de eerste de beste bron die je tegen komt. Met betrouwbaar bedoelen we dat de verwachting de grootste kans heeft om uit te komen. Houd er altijd rekening mee dat ondanks alles de werkelijkheid compleet anders kan zijn dan de Ethereum Classic verwachting. 

Ethereum Classic koersverwachting 2025 – Prijsverwachting

Houdt er rekening mee dat een betrouwbare prognose maken van de prijs van Ethereum Classic in 2025 al iets moeilijker is. Het gaat hier immers over een verwachting voor over een paar jaar. Ethereum Classicprijzen hebben een hoge mate van volatiliteit en zijn grillig omdat ze zo snel veranderen.

Dit betekent dat het, om verstandig te kiezen, het nodig is om goed geïnformeerd te zijn en blijven over de markt, de roadmap van Ethereum Classic en het project als geheel. Op langer termijn zijn onderwerpen als de digitalisering en economische groei interessant. Deze hebben namelijk invloed op de Ethereum Classic waarde op langer termijn.

Ethereum Classic koersverwachting 2030 – Prijsverwachting

Wat is de prijsverwachting voor Ethereum in 2030? Wat zal er gebeuren met de cryptocurrency? Hoe verder we in de toekomst gaan kijken, hoe moeilijker het is om een voorspelling te maken. Ben je nieuwsgierig naar de verdere toekomst, bijvoorbeeld de Ethereum Classic prognose in 2030?  

Blijf het nieuws goed in de gaten houden en lees voorspellingen van experts. Op deze website zullen we ons best doen om je te helpen de beste voorspellingen voor de munt te doen en te bepalen of het het ideale moment is om Ethereum Classic te kopen of te verkopen. Wat je in je achterhoofd moet houden is dat tussen nu en 2030 7 jaar zit. Er kan dus ontzettend veel veranderen.

Andere koersverwachtingen